tiistai 13. tammikuuta 2009

Munaa, mutta pitäisikö olla munatkin


Miehet opettajina alkaa olla sukupuuttoon kuollut kummajaisuus. Meidänkin opehuoneessa yleensä ruokapöydässä istuu pelkkiä naisia tai sitten suhde on yhden suhde kymmeneen.

Eilen oli kuitenkin oudosti siunaantunut ruokapöydän ympärille peräti kuusi miestä ja meitä naisia vain kaksi. Joku sitä alkoikin hämmästellen ihmetellä, miten on mahdollista. Siihen joku mainitsi meitä naisia tarkoittaen: "Mutta te olette ainoat, joilla on munaa!"

6 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Meillä on onneksi vähän paremmin noita miehiä, muutama ihan nuorikin!
Heh, tänään vertailtiin amerikan- ja brittienglantia, telephone box/booth - suomennos kalvolla oli puhelinkioski. Sain hämmentyneitä katseita - mikä kioski, koppihan se on?

Katja Tanskanen kirjoitti...

Hauska otsikko ja oivallus muutenkin!!!

Anonyymi kirjoitti...

on se jännä, ku jos nainen uskaltaa tehdä jotakin, jota ei mahdollisesti juuri naiselta odota yms., niin siitä sanotaan, että on munaa...itse olen monasti sitä mieltä, että juuri munattomuus monasti saa aikaan ne suuret tai rohkeat teot! Joo, tiedostan olevani aikamoinen feministi ja mutta joopa joo, on musta sanottu, että olen hyvä jätkä naiseksi. Taisin ottaa sen kehuna.

Rouva Nordman kirjoitti...

No ihan hyvin hoksattu miehiltä. Vitsit mikä kuva :D :D

Kirlah kirjoitti...

Villasukka: joo, tosi usein käy minullekin, että oppilaat eivät ymmärrä enää sellaisia sanoja, joita on ennen käytetty.Itse ei aina huomaa, että jaha, se ja se sana onkin jo historiaa. Mutta hyvähän se vain on, että oppivat kielen ja muutakin historiaa edes opettajan puheesta! Jos sanoo nykyään vahingossa Neuvostoliitto, ihmettelevät oppilaat, mikä se sellainen on. Ja kappas vain, niistä ajoistahan on jo kauan, vaikka just tapahtui.

Kirlah kirjoitti...

Katja: Kiitos!

Katilein:
Ja että miehet sentään tunnustavat, se se on jotakin.

Vilukissi:
Meillä oli joskus nuori miesrehtori, joka oli sanonut jollekin, että hänen turvansa on meissä keski-ikäisissä naisissa.

Mutta silti kummallista, että aina, jos piti valita henkilö johonkin vähänkään vastuullisempaan hommaan, oli se aina mies, oli tämä millainen tahansa.