lauantai 21. helmikuuta 2009

Tukka suorana paahdetaan


Huomenna vaihdamme maisemaa. Lähdemme Pohjanmaalle sukulaisia tapaamaan. Tiedossa on jo rutkasti ohjelmaa, kuten tavallisestikin. Ajattelimme ensin käväistä vain ihan pikapikaa ja olla vain pari yötä, mutta tyttäreni sanoi, että kun hänkään ei koskaan selviä kahdella yöllä, niin mitä sitten me, kun on kaikki päivät puukattu niin, että tukka suorana pitää lentää paikasta toiseen.

Täällä korvessa kun asuu, on käytettävä kaikki tilaisuudet hyväkseen. Minulle on varattu sieltä jo kampaaja, on suunniteltu mennä uimahalliin, on käytävä tietysti vaateostoksilla, kun täällä ei sellaisia kauppoja ole. Kirjakauppa nyt on ehdoton käyntikohde ilman muuta, äiti on sitä paitsi luvannut minulle synttärilahjaksi Suomi-saksa suursanakirjan, joka minulta vielä puuttuu WSOY:n uusimmista suursanakirjoista. (Edellinen on vuodelta 1970). Jääköhän tässä sitten itse asiassa enää sukulaisille ja näiden kissoille ja koirille ja vauvoille enää yhtään aikaa! 1-vuotissynttäritkin olisi tiedossa.

Ystäviäkin siellä olisi vielä pari, mutta taitavat jäädä ihan suosista taas väliin. Kaikkea ei kerkeä tai sitten pitäisi ottaa vielä toinenkin viikko vapaata töistä. Ensi kesänä sitten! Näinhän sitä tulee aina luvatuksi.
*****
Kun muuten monissa blogeissa arvuutellaan aina kaikenlaisia asioita, laitan minäkin tähän kuvan, jonka vekottimen tarkoitusta saa arvailla poissa ollessani. Näyttää siinä olevan lampun johtokin, mutta se ei kuulu tähän asiaan. Mikä on tuo musta mötikkä, jota pidämme pistorasiassa joka päivä? Se on ollut meillä vasta viikon verran, ja ennen kuin sellaisen löysimme, saimme kääntää kaikki kaupat nurin. -On päässyt loppumaan, oli vastaus aina joka kaupassa. Mikä se näin suosittu myyntiartikkeli on ollut?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

muuten en olis kyl tienny, mitä tossa kuvassa on, mutta kuvatekstihän sen paljastaa :D (siis jos klikkaa kuvan isommaks, ni kuvan nimi näkyy) :D

Anonyymi kirjoitti...

No piti minunkin mennä "lunttaamaan" ennen kuin edes yritin arvata. Mihin ne karkaavat, keskelle lattiaa pois seinänvierustoilta, vai?

Anonyymi kirjoitti...

minä en olisi arvannut ilman Anonyymin vihjettä..en ollut ikinä nähnytkään! Naapuriinko ne menee sitten?

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa lomaa! Et ole varmaan kaukana.

Kirlah kirjoitti...

anonyymi: oliko pakko paljastaa heti :D

Meita ja Vilukissi: toivottavasti karkaavat ainakin meiltä pois. Kyllä se on nyt jo tepsinytkin, niitä rapisi vähän joka puolella ja alkoivat järsiä puutakin jossain seinän välissä. Nyt ei ole kuulunut.

Vilukissille vielä: enhän minä kaukana ollut, ehkä kesällä pääsen vieläkin lähemmäksi.