sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Kuvat kertovat


Jonkin aikaa on blogeissa pyörinyt neljännen kuvan haaste. Katja Tanskanen haastoi minut mukaan sellaiseen. Ja tässä on tulos: vauvakuva vuodelta 2006. Jännitin jo etukäteen, tuleeko jokin kukkakuva vai lapsikuva. Ei tullut kumpikaan.

Neljännen kansion neljäs kuva oli itse asiassa ihan musta. Vain parhaalla tahdolla sain kuvaa suurentamalla selvän, että siinä oli yritetty kuvata kahta tikkaa. Äititikka ja lapsitikka. Kuvassa äititikka kaivoi puunkuoren välistä ruokaa ja syötti poikasta. Mutta koska kuvasta ei olisi ollut mitään iloa kenellekään, poistin sen ja neljäs kuva oli näin ollen tämä lapsenlapsemme Aatu.

Oikeastaan tässä on sama teema kuin tikkakuvassa: äiti ja lapsi. Äidin kuvaaminen on vain jäänyt vähemmälle huomiolle. Tässä meidän kultapupumme on puolivuotias, nyt jo 3-vuotias iso mies. Puolivuotiaana poika oli aivan mahdoton nauramaan. Ja niin hyväntuulinen ja kiltti, ettei sellaisen luulisi olevan mahdollistakaan. Mutta miehelläni on aina tapana sanoa: Eihän se mikään ihme ole, kun tietää keitä pojan isovanhemmat ovat!

Vielä on ainakin joku, joka ei ole tähän kuvahaasteeseen osallistunut. Haastaisin ainakin Vilukissin, Jaanuskan, Kutrin ja Kato nyt tätäkin.

Tässä ohjeet:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiosta ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

5 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Kiitos haasteesta, vastattu on!

Katja Tanskanen kirjoitti...

Kiva, että otit haasteen vastaan ja vieläpä noin iloisella kuvalla!

Mukavaa sunnuntaita Aatulle ja ylpeille isovanhemmille! :)

Anonyymi kirjoitti...

kiitos haasteesta, otan vastaan. mahdollisesti huomisin, aijan kans!

Anonyymi kirjoitti...

voi jestas sentään, lasketaanko oikeat albumit kansioiksi? Ja mistä minä osaan laskea neljännen kun niitä on vaan kolme? Pitääkö ruveta kaivamaan noita cd-levykkeitä tuolta pahvilaatikosta? Ilmeisesti. Hoh-jaa, tämä saattaa kestää hieman, olkaatten kärsivällinen!

Kirlah kirjoitti...

Katja, kiitos haastamisesta, kivahan tällaisia on tehdä.

Kiitos kaikille haasteen vastaanottaneille, odotamme jännittyneinä tuloksia.