tiistai 19. toukokuuta 2009

On sitä ihmettelemistä lähelläkinHaukivuorellakin oli viime viikolla oppilaiden kanssa käydessä ihmeitä. Vastaanotto oli sydämellinen, oppilaat olivat innoissaan, sillä monet tunsivat toisensa jo ennestään. Samoin oppilaat pääsivät tutustumaan puolin ja toisin etäopettajiinsa.

Paikalliset oppilaat esittelivät meidän oppilaille kouluaan ja pihalle oli järjestetty erilaisia leikkejä. Meille opettajille esiteltiin uusia eBeam-laitteita ja älynäyttöä. Siitä tulee joku kertomaan meille koululle vielä ensi perjantaina lisää. Koululle on jo hankittukin parit laitteet, joten on ehkä hyvä osata niitä käyttääkin.

Meille opettajille esiteltiin vielä koulun vieressä seisova haukivuorelaisten ylpeys, uusi urheiluhalli. Ja hienohan se olikin, mutta ulkoa päin heiman erilaisehko. Mieleen tulevat kiinalaiset talot, kattoräystäät ovat samanlaiset kiverät ylöspäin kaareutuvat kuin Kiinassakin.

Kaiken kaikkiaan hieno matka, kiva että oppilaat saivat uusia tuttavuuksia ja ystäviä. Kurjaa vain on se, että matka sinne kestää puolitoista tuntia, joten ei ihan joka päivä viitsi mennä.

2 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Kauniin näköinen talo.

Kirlah kirjoitti...

Se oli talo, joka heti kiinnitti huomiota räystäineen.