maanantai 13. lokakuuta 2008

Taas kiva kiva


Tänään oppilaat saivat kurssiarvioinnit. Paikalleni oli laitettu jaksotodistukset allekirjoitettaviksi. Hups! Nehän olivat ihan väärän luokan paperit ja minun nimeni alla. Kansliassa oli joka luokalle laitettu väärän ryhmänohjaajan nimi, joten kaikki paperit meni uusiksi. Ei se niin haitannut, sillä eräs opettaja oli täysin unohtanut viedä numerotkin koneelle. Tulipahan nekin nyt sitten samalla laitetuiksi samaan jaksotodistukseen. Kyseinen opettaja oli vain niin hellyttävän kauhistunut unohtamisestaan, että jo sääliksi kävi. - Hän ei ole vielä tottunut unohtamisiin!

Koulussa oli tänään Alfa Softin edustaja myymässä tietokoneohjelmia eri oppiaineisiin. Ainakin jo viisi vuotta sitten meille ostettiin joka kieleen hyvät kielioppiohjelmat. Jonkin aikaa niitä käytettiinkin, mutta aina jossain vaiheessa jokin tehtävä tökki, koska kone ei jaksanutkaan pyörittää niitä. Kun nyt kesällä saatiin uudet koneet tietokoneluokkaan, luulimme, että ohjelmat on menetetty ikiajoiksi. Tänään myyntiedustaja sanoikin, että nehän voi asentaa uusillekin koneille, pyörivät paremminkin.

Hyökkäsimme heti tietotekniikkavastaavan kimppuun, mutta hän epäili, että koska meillä on Windows vista, ei saata ehkä pyöriäkään. Ja onkohan levykkeitä enää löydettävissä keväisen suursiivouksen jäljiltä? Kyllä tämä elämä on totta totisesti mennyt kivaksi.

Ei kommentteja: