tiistai 14. lokakuuta 2008

Kissanristiäisiä


Vaikka kuinka olen yrittänyt karsia iltamenoja, kerääntyy niitä kuitenkin kohtuullinen määrä. Eilen illalla oli OAY:n kokous, josta pääsi pois vasta puoli yhdeksän maissa illalla. Kannatti sinne mennä, sillä tilaisuus pidettiin paikallisessa ravintolassa ja ruokana oli kananrintaa, tosi hyvää. Kana on muutenkin lempiruokaani. Voisin syödä sitä vaikka joka päivä.

Sitä paitsi, pitihän se käydä syömässä, on sitä sen verran monta vuotta maksettu jäsenmaksua, että yhdet kanat voi syödä. Vuodenvaihteen jälkeen ei tiedä, siirrymmekö Mikkelin yhdistykseen vai jäämmekö omaan. Meidän lukionopettajien piti jo syksyllä siirtyä Mikkelin palkkalistoille, mutta Opetushallituksesta viipyi päätös, joten siirrymmekin vasta ensi vuoden alusta. Meille oli elokuun eka päivänä maksettu Mikkelistä jo palkkakin, mutta viety seuraavana päivänä tililtä pois, kun olivat huomanneet, että virallinen päätös OPH:lta puuttuu.

Juuri äsken tulin vuorostaan Pohjola-Nordenin kokouksesta ja ihanaa - pääsin eroon sihteerin hommista. Raahasin kokoukseen oikein tietokoneenkin, että tulee varmasti pöytäkirja tehdyksi, sillä viikonloppuna huomasin kokousta valmistellessani, että edellinenkin pöytäkirja viime keväältä oli vielä tekemättä. Onneksi oli hyvät muistiinpanot muuten, joten ei muuta kuin äkkiä puhtaaksikirjoitus.

Nyt vain ei ollut koneesta hyötyä, sillä hiiri ei tykännyt toimia, ja puheenjohtaja oli jo ties missä asti ennen kuin sain sormella pyöritetyksi kursoria. Tympäännyin lopulta ja laitoin koneen vähin äänin laukkuun, kirjoitan ehkä taas puolen vuoden kuluttua puhtaaksi.

Nykyään on ihmisillä tosi paljon kaikenlaista menoa. Jo keväällä oli sovittu, että Piiristä tulee sihteeri ruotsinkielisen Alias-pelinsä kanssa ja kokoonnumme jokin ilta pelaamaan aliasta på svenska. Mutta kun nyt yritimme yhteistä aikaa etsiä, ei sitä löytynyt. Aina hihkaisi joku, että on kansalaisopistoa, kokousta, vanhempainiltaa, kissanristiäistä jne. Juuri ja juuri löysimme sen verran yhteistä aikaa, että hallituksen kokouksessa suunnitellaan Lucia-juhlat ja vieläpä löydettiin aika itse juhlille. Mitenkähän on kevätpuolellakaan aliaksen kanssa, sillä me hullut olemme luvanneet järjestää Pohjolan pidot!! Kauhistus.

Ei kommentteja: