perjantai 23. toukokuuta 2008

Ärhäkkää meininkiä

Kaikki ihmiset eivät ymmärrä toisiaan. Luulisi, että kaikki sujuisi hyvin, jos olisi yhteiset pelisäännöt. Mutta maailmassa asiat eivät menekään niin.

Esimerkiksi, eräs ope jätti eilen ruokalassa viereiselle tuolilleen laukkunsa ja takkinsa. Alkoi tulla puutetta istumapaikoista, mutta takki vain olla jökötti paikoillaan. Vihdoin joku sanoi, että tuolla käytävän puolella on naulakoitakin. Mutta siitähän asianomainen suuttui. Miksi muuten? Eikö olisi hyvä ottaa huomioon, että on helpompi laittaa takki jo suosista naulakkoon, ettei tarvitse ruokailijan mennä sinne naulakon alle tarjottimineen istumaan.

Tuolinvaltaaja vain alkoi selitellä, kuinka joku ilkeä opekollega on ennenkin häntä kehottanut laittamaan likaiset laukkunsa lattialle, ettei tuolille istuessa sitten valkoiset housut likaannu. Haukkui vielä, että mitäs laittoi valkoiset housut kouluun ja onko niin väliä, jos jotain tahraa housuissa on. Ihmetteli kyseinen henkilö vielä, olikohan sillä valkohousuisella huono päivä ja sisäisiä ongelmia.

Ei kommentteja: