keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Puutetta punakynistä


Sain tänään ylioppilaskirjoitusnivaskan. Meinasi jäädä korjaamisen aloittaminen huomiseen, sillä punakynää ei löytynytkään koko talosta - ja kokeet on korjattava punaisella. Käänsin ympäri kaikki kynälaatikot, penaalit, kolme eri kassiakin, kunnes vintin jostain laatikon perimmäisestä nurkasta löytyi yksi punakynä. En enempää tarvinnutkaan, mutta etsimisen sijasta olisin samassa ajassa jo kaksi kertaa käynyt kaupassa ostamassa uuden, mutta kun laiskuus iski.

Sabluunat tulevat vasta huomenna, toivottavasti, mutta muuten luin jo rakennetehtävän, joka oli osattu aika hyvin, ja avoimet kysymykset menivät mukavasti. Aineitakin jo aloitin, mutta jätän jotain hommaa huomiseksikin, että tietää edes ansainneensa pääsiäisloman.

Päivällä ykkösille pidimme englanninopen ja opon kanssa palopuhetta, miten läksyjä tulisi lukea. Toivottavasti edes jotain hyötyä. Tuntuu, että osa on tuudittautunut siihen uskoon, että eihän tässä mitään hätää ole, vaikka kirjoja ei ole koulun jälkeen kotona avattukaan. No, tulokset nähdään kahden vuoden kuluttua, jos nähdään.

Ei kommentteja: