torstai 7. helmikuuta 2008

Uusi jakso alkaa


On eletty niin pitkälle, että lukuvuotta on jäljellä enää 2/5, mikä tarkoittaa kahta seitsemän viikon jaksoa. Kolmannen jakson koeviikko hujahti sekin ohi ja tänään alkoi siis neljäs jakso. Kakkosen ruotsi jatkuu, ykkösetkin tapasin taas pitkästä aikaa ruotsin merkeissä. Ja saksan etäopetus jatkuu.

Olin ihan innostuneena odottanut uuden jakson alkua, sillä saksassa on kerrankin kiva oppikirja, oppilaatkin tykkäävät. Samoin ruotsin kursseja odotin alkaviksi, ihan kivoja aihepiirejä on tiedossa - oppilaat eivät välttämättä ole kyllä siitä samaa mieltä kanssani.

Kakkosen ruotsin koe meni vähän huonommin kuin odotin, joten täytyy terästäytyä. Olen ollut aina sitä mieltä, että lukiossa ei sanastoa jauhettaisi enää tunnilla niin paljon kuin yläasteella, koska kappaleet ovat pitkiä kuin nälkävuosi, mutta kai siitä periaatteesta on luovuttava.

Ja mukavastihan tämä päivä menikin. Oppilaat olivat kuin enkeleitä, ja kaikki ovat luvanneet parantaa tahtia. Mikäs tässä sitten, sen kuin porskutetaan menemään.

1 kommentti:

Kiva ope kirjoitti...

Hei! Linkitin blogisi omaani kun se on aiheeltaan niin lähellä omia juttujani, käyhän ihmeessä katsomassa! Terv. tuleva saksan- ja enkunope