keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Kuuntelut ja potkiaiset


Tänään oli päivällä viimeiset kielten kuuntelut, saksa ja venäjä. Minusta saksan kuuntelu oli niin helppo, että jos nyt ei mene hyvin, niin ei sitten koskaan. Osa on kyllä kirjoittanut saksan jo syksyllä.
Eilisen ruotsin kuuntelun sain tarkastetuksi tänään ja se meni tosi hyvin. Kiitettävään arvosanaan on monella mahdollisuus.

Tulin juuri potkiaisista. Ihan kivat olivat, oli leikkejä, ja kakkoset olivat tehneet pizzaa. Jälkiruoaksi oli vielä oikein vohveleitakin, erään pojan tekemiä, nam.

Minusta paras leikki oli sellainen, jossa oppilasparit kilpailivat keskenään. Toinen asettui pöydän ääreen istumaan. Pari seisoi takana ja laittoi kätensä edessä olevan eteen niin, että hänen kätensä työnnettiin paidan hihoihin. Tarkoitus oli siis, että takana olevan kädet näyttävät edessä olevan käsiltä.
Takimmaisen silmät sidottiin. Hänen piti nyt syöttää jugurttia etummaiselle. Aika hyvin onnistui, koska etummainen näki, missä lusikka kulloinkin seikkaili, ja tiesi työntää suutaan lusikkaa kohti.
Parit vaihtoivat puolia ja nyt takimmaisen piti silmät sidottuina meikata etummaisen suu huulipunalla. Kyllä ne punat olivat enimmäkseen leuoilla. On kuulemma kestopunaa, joka ei lähdekään ihan heti pois.

Poispotkimisen jälkeen abit jäivät sinne "koristelemaan" koulua. Huomenna on opettajan kannalta taas koettelemusten päivä, penkkarit. Oppilaat sen sijaan odottavat niitä kuin kuuta nousevaa.

Ei kommentteja: