perjantai 22. helmikuuta 2008

Lomaaaa

Huh, vihdoin on viimeinen tunti pidetty ja alkaa hiihtoloma. Ah autuutta. Vaan eipä aikaakaan kun se on loppu ja alkaa taas arkinen aherrus.
Oppilaat olivat tänään kuin lentoon lähdössä. Ei meinannut oikein opiskelu maistua. Toivossa on hyvä elää, jospa sitten sitäkin ahkerammin hiihtoloman jälkeen!

Tänään yritimme ottaa Skypellä yhteyttä Puolaan. Meillä oli ns. Comenius-päivä ja siihen kuuluin yhteydenotto. Saimmekin yhteyden, mutta he eivät nähneet meidän kuvaamme eivätkä kuulleet ääntämme. Oppilaat kuitenkin kommunikoivat niin, että puolalaiset puhuivat ja meidän oppilaat kirjoittivat chatillä. Eivät loppujen lopuksi meinanneet tytöt malttaa lopettaakaan, kun oli niin komeita poikia toisessa päässä.

Oma nettiyhteyteni on kotona sanonut sopimuksensa irti, joten täytyy hiihtolomalla saada sekin asia järjestykseen. Koneessa saattaa olla vaikka mitä viruksia ja basilleja, jotka jumiuttavat kaiken. Mutta kuulemisiin.

1 kommentti:

Villasukka kirjoitti...

Loma meilläkin ensi viikolla. Tällä viikolla kasit olivat tetissä ja lukiolla koeviikko, joten ihana rauha maassa - mitä nyt muhkea koepino tarkastettavana, yhdet jäi vielä lomallekin.
Nautitaan!