torstai 11. syyskuuta 2008

Repaleista elämää


Tässä istuksin koulussa kirjoittamassa, kun netti ei ole jostain syystä toiminut kahteen päivään. En saa sitä varmaan kuntoon ennen ensi viikkoa, sillä jo sunnuntaina lähden englanninopen kanssa koulutukseen Helsinkiin, maanantaina on koulutusta ylioppilaskirjoituksista.

Jo alkoi tämä repaleinen elämä taas: eilen puolet joka luokalta oli Helsingissä jossain konsertissa. Tai konserttihan oli siis vasta illalla, mutta täältä korvesta on lähdettävä joka paikkaan aina tunteja, ellei päiviä aiemmin. Ja jotkuthan tietysti käyttivät tilaisuutta hyväkseen ja lähtivät kotiin meikkaamaan jo kaksi tuntia ennen kuin olisi ollut välttämätöntä!

Tänään osa oli poissa sen takia, kun tulivat Hesasta kotiin vasta kolmen aikaan yöllä. Huomenna minun ei tarvitse yrittääkään tulla koululle vielä aamusta, sillä kaikki abit menevät tekstitaidon yo-kirjoituksiin. Jo on kumma, jos ei saada mitään tolkkua siihen, että pitää pitää tunteja abeille vielä kaiken sekamelskan keskellä. Osa niistä on jo ihan stressaantuneita.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Sama homma - ja kaiken lisäksi typerä koulukuvaamo on ilmoittanut meille kuvauspäiviksi ensi ma ja ti. Olisivat kyllä vähän voineet miettiä...

Kirlah kirjoitti...

Meillä taasen kävi niin, että ysiluokat on jossain muualla silloin, kun koulukuvaus on, mutta käsittääkseni kuvausta ei ole enää peruttu ja siirretty.