keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Kerrankin hiljaista


Outo päivä oli tänäänkin. Koeviikko on loppunut ja tänään alkoi uusi jakso, meillä vain ei ollut oppilaita! Koko lukio on lähtenyt Jyväskylään jonnekin messuille, taisi olla Next step tai jotain sinne päin. Aloitin kuitenkin etäopetuksen, että ei huomenna tarvitse tuppuroida koneiden kanssa. Toisessa päässä oli oppilaan lisäksi myös sikäläisen koulun itävaltalainen vaihto-oppilas. Hän aikoo myös käydä tämän kurssin, ja minä aion käyttää häntä hyväkseni puheharjoituksissa.

Kun tulin tunnilta, oli koulu ihan tyhjä. Ihmettelin, miksei edes yläastetta ole paikalla. Mutta ysiluokat ovat työharjoittelussa tämän viikkoa ja kasiluokka oli mennyt jo jääkiekkokaukaloon pelaamaan ja vain seiska oli luokassa jossain. Seiska- ja kasilaisia ei muuten ole enää kuin yksi luokallinen, ysejä on vielä kaksi.

Nyt olenkin sitten lopun päivää etsiskellyt uuden jakson kirjoja ja CD-levyjä. Neljästä kurssista kolmessa on minulle upouusi kirja ja yhdessä ryhmässä on kahdenlaista saksaa lukevia, joten rutkasti teettää töitä. Valmistelin myös illan suomen tunnit. Nyt on kello jo vaikka mitä, enkä ole aloittanutkaan abien ruotsin kokeiden korjausta. Maanantaiksi pitäisi kuulemma olla jo heidän lopulliset numerotkin valmiina. Ja huomenna alkaa jo yo-kirjoitukset tekstitaidon kokeella vaikkei ole vielä penkkareitakaan ollut.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä tuossa kuvassa on?

Annikki kirjoitti...

no siinähän on tietysti höyheninen mielikuvituseläin, sellainen ihanasti leijuva

ps. tosin todellisessa maailmassa se on kuvattu Helsingin Espan puiston puussa olleista valoista, pitkällä valotusajalla ja liikuttamalla kameraa - mutta kukapa sellaista karua todellisuutta haluaisi oikeastaan tietää - otus olento on parempi vaihtoehto

vilukissi kirjoitti...

mä luulin, että siinä oli höyhen karvaisen miehen rinnan päällä...

kirlah kirjoitti...

Niin, tämäkin kuva on Annikin kuvaama.
Vilukissin arvaus olisi ollut kyllä mukavampi selitys.