tag:blogger.com,1999:blog-8296580928705795447.post148788370670946947..comments2009-12-29T09:39:55.964+02:00Comments on Kieltenopen päiväkirja: InhotuksiaKirlahhttp://www.blogger.com/profile/00572389424291071908noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8296580928705795447.post-16411493955775713142009-02-28T18:04:00.000+02:002009-02-28T18:04:00.000+02:00Sauerkraut: Willkommen, willkommen! Harmi, ettet o...Sauerkraut: Willkommen, willkommen! Harmi, ettet ole päässyt haluamallesi alalle, kyllä tämä ihan kivaa hommaa on. Jospa vielä tulevaisuudessa?<BR/><BR/>Meita: jestas, olin ihan kokonaan unohtanut, siitä on niin kauan kun olen syönyt hapansilakkaa, siis hapansilakan, yhden ainoan. <BR/><BR/>Niille jotka eivät tiedä, millaista hapansilakka on, mainittakoon, että se on ruotsalaisten herkkua, 2 viikkoa huoneenlämmössä hapatettua silakkaa. Haju on kuin huonosti hoidetussa vessanalusessa kesäkuumalla.Kirlahhttps://www.blogger.com/profile/00572389424291071908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8296580928705795447.post-54290958207253333382009-02-28T15:35:00.000+02:002009-02-28T15:35:00.000+02:00Entäs hapansilakka?Entäs hapansilakka?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8296580928705795447.post-85688203840946371232009-02-28T12:30:00.000+02:002009-02-28T12:30:00.000+02:00Vai ei minusta pidetä täällä???!! :DLöysin joskus ...Vai ei minusta pidetä täällä???!! :D<BR/><BR/>Löysin joskus viime syksynä blogiisi, mutten ole aikaisemmin kommentoinut. Nyt kun nimimerkkini mainittiin täällä, päätin uskaltautua kommentoimaan.<BR/><BR/>Blogiasi on ollut mukava lukea. Minusta piti tulla kolleegasi, mutta kohtalo eli aineenopettajan pedagogisten opintojen opiskelijavalitsijat päätti toisin.Sauerkrauthttps://www.blogger.com/profile/03485114444598465207noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8296580928705795447.post-41111441090331744792009-02-28T09:57:00.000+02:002009-02-28T09:57:00.000+02:00Pitäisikin joskus oikein kysellä, millaisia kaiken...Pitäisikin joskus oikein kysellä, millaisia kaikenlaisia hulluja makuyhdistelmiä ihmiset keksivätkään ja vieläpä tykkäävät!<BR/><BR/>Saksalaisetkin laittavat joka aamu ihan tyytyväisinä saman paahtoleivän päälle voita, juustoa ja vielä hilloa. Ja sitten ihmettelevät, kun suomalaiset laittavat tomaattia ja kurkkua.Kirlahhttps://www.blogger.com/profile/00572389424291071908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8296580928705795447.post-56085453789781105902009-02-27T22:26:00.000+02:002009-02-27T22:26:00.000+02:00Hah hah! Isäsi yhdistelmä on mielenkiintoinen! Ole...Hah hah! Isäsi yhdistelmä on mielenkiintoinen! <BR/><BR/>Olen aikalailla samaa mieltä noista inhokkiruuista, vaikka piimävelliä en olekaan ikinä joutunut maistamaan.Rouva Nordmanhttps://www.blogger.com/profile/09044376064772346351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8296580928705795447.post-22113435463418084572009-02-27T20:35:00.000+02:002009-02-27T20:35:00.000+02:00mielenkiintoista lukea toisten inhokkiruuista ja s...mielenkiintoista lukea toisten inhokkiruuista ja selityksiä inhoon ja mä jo ihmettelinkin tuota pitsan kuvaa ennen kuin luin...aika hyvin. Meistä se toinen laittaa tavallisen nisunpalan tai korpun päälle joskus voita ja makkaraa...apuuva. En ookaan saanut lammasta aikoihin, siinä on kieltämättä kostuneen villalapasen maku (ja haju)..Miten olosi?Anonymousnoreply@blogger.com